Wist u dat…

Wist u dat u 60% van uw tijd in omstandigheden verkeert die vragen om ander schoeisel dan uw gebruikelijke schoenen? Denk aan situaties als blootsvoets lopen thuis, zomerse periodes of religieuze redenen. Typische momenten waarop u graag open schoeisel draagt met een (podo)therapeutische ondersteuning.

FITS heeft dé oplossing om altijd en overal uw zooltherapie voort te zetten. Naast dé zomerse oplossing is FITS ook een geweldige oplossing als in-huis sandaal voor in de winter! FITS biedt volledig op maat gemaakte podotherapeutische sandalen of slippers.

Aanmeten Fits

Voor het aanmeten van FITS sandalen of slippers kunt u bij ons terecht. FITS werkt enkel met erkende voetspecialisten. Bent u al bekend bij ons dan is een extra scan maken is niet nodig, wij zorgen ervoor dat uw 3d aangemeten voetbed 1 op 1 verwerkt wordt in een sandaal of slipper. Middels enkele aanmeet technieken zullen wij ervoor zorgen dat uw, volledig op maat gemaakte, slipper of sandaal perfect op uw voet aansluit.

Wil u meer informatie over het aanmeten?

Kosten

Wij kunnen u verder informeren en adviseren over de collectie en ervoor zorgen dat u het juiste model aangemeten krijgt. De kosten voor een paar volledig op maat gemaakte slippers of sandalen is afhankelijk van de behandeling of therapie. Laat u door ons verder informeren!

Modellen

FITS beschikt over een uitgebreid assortiment modellen voor zowel dames als heren. Ieder seizoen zijn er nieuwe kleuren en modellen, zodat u ze het hele jaar kunt dragen. In de lente en in de zomer lekker buiten, en in de herfst en winter thuis als dé in-huis sandaal.